Despre noi

Daca sunteti deja client sau chiar un viitor client, va multumim ca ne-ati ales pentru a va proteja afacerea!

TDM este un cabinet ce ofera servicii de consultanta si reprezentare in domeniul inregistrarii marcilor, desenelor si modelelor industriale, activitatea noastra desfasurandu-se in conformitate cu OG nr. 66/2000 privind organizarea si functionarea profesiei de consilier in proprietate industriala.

Ceea ce ne diferentiaza este gradul ridicat de atentie si devotament fata de client precum si preocuparea noastra de a gasi cele mai bune solutii pentru client.

Suntem inscrisi la Camera Nationala a Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania si in Registrul Consilierilor Europeni de Marci si Design.

Suntem autorizati sa asistam si sa reprezentam la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci din Romania (OSIM), la Oficiul European pentru Armonizarea Pietei Interne(OHIM), la Organizatia Mondiala a Proprietatii Mondiale (OMPI), orice persoana fizica sau juridica, romana sau straina in vederea inregistrarii marcilor, desenelor si modelelor industriale, in Romania, la nivel international sau comunitar, precum si pentru protejarea drepturilor ce decurg din aceste inregistrari.

De ce noi?

Serviciile noastre au un puternic caracter personal si ne adaptam activitatea la fiecare client sau caz in parte.

Relatia pe care o construim cu fiecare dintre clienti este una bazata pe incredere, profesionalism si integritate.

Forta noastra consta in cunostintele temeinice si experienta consilierilor si avocatilor nostri, motivati de dorinta de a fi apreciati de clienti.