Servicii

Înregistrare mărci la OSIM

Inregistrare marci la OSIM, OHIM si WIPO pentru clienti din tara si strainatate. Vezi mai multe detalii despre inregistrarea marcilor aici.

detalii aici

Servicii de consultanță în propr. intelectuală

Serviciile noastre au un puternic caracter personal si ne adaptam activitatea la fiecare client sau caz in parte. Mai multe detalii aici.

detalii aici

Cesiune și licență mărci înregistrate

Drepturile asupra marcii pot fi transmise prin cesiune sau licenta oricand in perioada. Detalii despre cesiunea si licenta unei marci aici.

detalii aici

Notificări terțe părți care vă folosesc marca

Daca cineva va foloseste in mod ilegal numele sau domeniul de internet, avocatii nostri va pot ajuta. Ne puteti contacta aici.

detalii aici


Înregistrare mărci internaționale

Exista trei modalitati de a obtine inregistrarea marcilor in alte tari, in functie de numarul acestor tari si apartenenta lor la diverse tratate.

detalii aici

Înregistrare mărci comunitare

Marca comunitara reprezinta un sistem independent de protectie pe teritoriul UE, nesubstituindu-se marcii nationale si internationale.

detalii aici

Opoziție înregistrare mărci

Formulari de opozitii la inregistrarea marcilor noi, identice sau similare, in termen de doua luni de la inregistrarea acestora.

detalii aici

Înregistrare desene și modele industriale

Cine inregistreaza la OSIM modelul/desenul industrial va putea interzice copierea cat si imitarea acestuia de concurenta.

detalii aici


Înregistrare drepturi de autor

Fie ca sunteti artist, designer, arhitect, scriitor, fotograf, daca sunteti autorul unei creatii originale este necesar sa va protejati munca.

detalii aici

Contrafacere și concurență neloială

Incalcarea drepturilor asupra marcilor a devenit un fenomen cu consecinte grave, producand titularilor prejudicii considerabile.

detalii aici

Servicii de monitorizare mărci

Prin serviciul de monitorizare noi vom controla in permanenta daca se incearca inregistrarea de marci noi similare sau identice cu ale dvs.

detalii aici